Jag vill somna.

 


Kommentarer
Postat av: pyttemes

Aldrig att du får göra det före mig Älskar dig Sara

2008-10-25 @ 06:35:30
Postat av: Malin

Vi lever tillsamans, vi är i samma båt. Du får inte överge din besättning än, det får du inte. Vi behöver dig. Vi ska ro det här i land.



Kramar Malin

2008-10-25 @ 07:01:18
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: K

Du vännen, va skull de tjäna till! Jag tror de blir mycket roligare att lära sig njuta av livet! Hoppas du pratar med Göran eller dina nära o kära när du mår såhär. Tänker på dig! KRAM!

2008-10-25 @ 07:11:05
URL: http://pavagigen.blogg.se/
Postat av: lisa

Gumman. Sånna där tankar kan man ha ibland. men vet du va, att känna sig så här deppig och uppgiven det kommer du aldrig göra hela livet. det kanske är kämpigt just nu, men som den starka människa du är så kommer du stå ut. du kanske får ha lite tråkigt en stund här nu, men det kommer gå över. du kommer allt dansa på bardisken fler gånger..

Sedan att tänka på att man vill ge upp är fruktansvärt egoistiskt. Ursäkta ordvalet men då är man en riktigt loser. Ingenting löser sig genom att ge upp livet. Tänk vilket helvete man lämnar. Tänk alla anhöriga, nära och kära. Vill du verkligen sätta dem i en fruktansvärd situation, som kommer medföra att deras liv tapar mening.

Ne, vi skall kämpa vidare. Vi kommer att må bra, om det så ska ta ett år eller två, men vi kommer må bra tillslut. Skulle dessa tankar komma igen så här starkt Sara, så tycker jag att du bör läggas in!

Puss

2008-10-26 @ 05:29:06
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Nolita

Lilla vänn, hur går det för dig?

2008-10-27 @ 22:26:38
URL: http://www.metrobloggen.se/limit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0