Läskigt som fan.

Hej alla mina små och stora bulimiker! Förlåt, vilken hälsningsfras, men jag tycker att vi alla måste påminna oss om, varje dag om att vi lider av bulimi. Innan har jag ignorerat min sjukdom och sopat den under mattan, men förr eller senare kommer bulimin ikapp oss och ställer till det rejält i våra liv. Precis som den gjort för mig och månag av er.

Så hur går det för den "stackars självömkande Sara"? Jag har inte hetsätit på två dagar..givetvis är jag glad och tacksam för att jag tagit besluet att inte vara offer för min sjukdom utan istället använda mitt sunda förnuft. Eller sunt och sunt, det bör såklart diskuteras. Men inte precis nu, för jag ser ingen vits med att kritisera mig själv mer för tillfället, det har jag gjort tillräckligt denna vecka. Jag säger INTE att jag blundar eller igonerar det, men jag försöker att se ALLT positivt i min tillvaro just nu. Med ett sådant tankesätt blir det lättare att kämpa och jobba sig vidare mot ett tillfrisknande. Bulimimifri here I come liksom:) Det är ju vårat allas livsviktigaste mål.

Min sista hestätning ägde rum i lördags, och då till den grad att jag på allvar trodde att jag skulle sluta andas. Jag hade överkonsumerat så kopiösa mängder socker och fett att det kändes som att hjärtat inte orkade längre. Det var riktigt otäckt och jag kunde nästan inte sova på hela natten, jag fick sitta upp då jag inte kunde ligga på magen. Vid det här laget, började jag förstå att mamma såg i min blick att det var något som inte stämde. Men jag gjorde allt för att dölja mitt tillstånd och "lyckades". Jag grät i timmar tills jag vaknade på morgonen av en fruktansvärd smärta. Jag kan inte riktigt förklara i ord hur detta kändes, och det var något jag aldrig tidigare upplevt. Jag var illamående så jag höll på att..ja, jag vet inte vad alltså. Men tillsut for jag akut in på toaletten och spydde och spydde, märk att detta icke var några självframkallande kräkningar. Det gjorde så ont i hela kroppen och efter lite analys så insåg jag att det var min kropps sätt att säga ifrån på. Jag kommer att om jag fortsätter att missbruka mat, det var tydligt.

Jag kände att det var min plikt att berätta om denna incident för er, dels för att ni kanske kan stoppa i tid eller kanske t.o.m avbryta en hetsätning/svältperiod. För jag vet att dessa beteenden kommer att förfölja oss under en lång tid framöver, men med hjlälp av varandras erfarenheter och stöd kanske vi kan reducera antalet hetsätningar och minimera dess proportioner.

Usch, det har varit några hemska dagar, och min omgivning lever just nu med vetskapen om att jag bara var lite utarbetad och fick en slänga av magsjuka. Men jag vet att så inte var fallet. Även den stenhårda människokroppen har en gräns och jag nådde förhoppningsvis min i lördags natt.

Ok, jag är just nu livrädd för alla typ av mat, men samtidigt är jag fullt på det klara med att jag måste äta. Har nedan följer dagens matintag:

frukost: ca 1dl fil (dock den på 3% fett) någon matsked blåbärs proviba
mellis:liten bit grovt bröd med skinka, lite minikeso och någon matsked lättljyoghurt.
sen lunch: en allevo (måltidsersättning) shaker (119kcal)

Planerar vidare att äta ngt litet senare ikväll-har jag skött mig idag?
Som sagt, man har liksom tappat greppet om hur en normal matdag ska se ut..

Well, jag har för tillfället ett lugn i kroppen, mår lite bättre och tänker en aning klarare. Jag är observant och skriver ner och bearbetar alla mina ätimpulser, naturliga som onaturliga. Glöm inte att vi bulimiker måste ifrågasätta våra ätimpulser eftersom vi inte på ett normalt sett får detta att flyta på självmant. Gör vi det, leder det med största sannolikhet till hetsätning alternativt svält. Det vet vi ju så jävla väl. Och vem fan har sagt till oss att agera på våra impulser??! Nä, exakt.

Ok alla mina kämparsjälar därute, jag återkommer. Ni är starka och kom ihåg att all den energi som vi lägger på mat/kropp/vikt idag kommer vi sedan kunna lägga på allt underbart som livet faktiskt bjuder på. Men ingenting är gratis-så kämpa på!

Ni kan kontakta mig när ni vill på dygnet, det vill jag att ni ska veta. Vi sitter alla i samma svajiga båt.

KRAMAR om er alla,
Sara♥


Att sluta tycka så jävla synd om sig själv?

jag läser allt jag kommer över om ätstörningar-ALLT. Inatt kunde jag inte somna-pga av att jag var övermätt och magen krampade. Nu snackar vi alltså ingen "ångest" som en anorektiker upplever efter en sallad. Nä, jag är TYVÄRR ingen anorektiker. Inte i dessa dagar iaf. Jag har bulmi, right.  Jag kan inte koncentrera mig på något annat än min sjukdom, jag lever just nu inte för så mycket annat än att klara mig igenom mina dagar. 

Jag spyr bokstavligen på snacket härhemma, mat, bantning och vikt...hela tiden. Mamma kommer gladligen in i mitt arbetsrum med en stor påse godis, jippi säger jag?! Yes, där fick jag en möjlighet att döva ytterligare några känslor. För det är precis vad jag gör med maten, hanterar, belönar eller straffar mina känslor. All blir så mycketr lättare och roligare när man får äta eller hur?! Problemet är bara att jag kan INTE äta normalt-och just nu skiter jag fan helvete i varför det blev såhär med just mig, varför jag drabbades-för vad hjälper ett sådant analyserande det egentligen?!

Jag vaknade sent idag, kl 13.00-gick raka vägen till kylskåpet och åt frukost. Notera att jag inte hetsåt. Men det var jobbigt, jag ville dö och hela den där gamla valsen.  Jag hör hur mina tankar och ser hur min ord bagatelliserar min sjukdom och jag själv gör nästa narr av den, varför?! Jag vet inte, jag känner bara ett otroligt starkt hat mot den, jag är så innerligt trött på hela bulimi grejen. JÄVLA BULIMI. JAG VILL BLI FRI!!!

Men jag är sjuk, har nog aldrig varit sjukare. Jag har inte hetsätit idag, nej jag har inte det. Inte än iaf. Ok, men vad är det att "hänga i granen" när jag är fet som en ko? När jag ligger efter med mina studier, försummar vänner och fam.?

Frukost blev: 2st knäckebröd med lätt skinkost, lite keso, några solrosfrön, frysta blåbär/hallon och ett par havrekuddar.

Jo, jag åt godis,
jag är för svag för att stå emot dylikt för tillfället, det vill säga nu när jag mår som sämst, i vanliga fall skulle jag klarat det lätt, men nu när jag mår såpass psykiskt dåligt fixar jag det inte. Och i min värld då jag tappat kontrollen.

Nåväl, all littertaur som man läser om behandlingsmetoder hit och dit, vad är rätt egentligen? Är inte det väldigt individuellt? Jag är så jäkla förvirrad och har inte den där kraften som jag brukar besitta, jag orkar knappt gå å hetsäta..då är det illa.

Nu ska jag ta en smoothie, såklart att den är nyttig..men ALLT KÄNNS BARA SÅ OKONTROLLERAT. Sara styr inte just nu, det känner jag tydligt. Jag hatar det här, det går inte. Fan, jag är rädd att det blir svält från och med imorn, för idag har jag inte koll, likt den senaste gångna hemska veckan.

Jag tycker inte synd om mig själv, jo jag gör kanske det omedvetet..

Ska försöka med kyckling till middag.

Jag överdriver inte nu, men jag har gått upp ca exakt 6kg på 7 dagar. För en vecka sedan låg jag på 60 kg..förstår ni själva i vilka proportioner mina hetsätningar äger rum?

Ehh, jag fick inte fram något vettigt med detta inlägg..jag bara skriver för att försöka göra något. Inget hjälper just nu. gud så synd det är om mig. Varför kan jag inte bara slänga på mig joggingskorna och sticka ut i spåret??? Svaret måste vara att jag är, givetvis sjuk, men att det hela gått så långt att jag blivit deprimerad på kuppen..

För det finns väl ingen som kan säga att jag är påväg på mot ett tillfrisknande? Jag trodde detta var fallet för lite drygt en vecka sedan. Det var ju ett stort, riktigt dåligt skämt.

Tack Sofia, www.bulimifri.blogg.se för dina ord idag. Och som du säger ligger allt oss mig, och det är jag som måste göra jobbet och det kommer ta fucking jävla många år.

Inse och acceptera Sara. Men jag vill inte.

Jag säger det igen och jag har sagt det förut, att bli SMAL är det enda som betyder något för mig. Resten kommer att lösa sig, halååååååååå-det är ju för fan så???!!! Varför säger någon att det inte är så? Jag får väl helt enkelt acceptera att jag är sjuk, och starve on imorgon. Men då får jag också leva med dessa hemska dagar som råder här och nu i mitt liv. Och så dessa jävla imorgon, imorgon och så imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon då jävlar. Jo, jag är motsägesfull så att det räcker och blir över.

Hur mår ni idag?

Kramar,
Sara







Och..

Så styrde desperat stegen mot frysen, hämtade hamburgare och bröd. Fram med stekpannan och tillagade världens största hamburgare med massa ost i. Fumlade och tappade saker runtomkring mig, helt hysteriskt trycker jag i mig skiten. Jag är innan dess övermätt och kan knappt röra mig ändå fortsätter jag och trycker i mig. Kroppen skriker efter en allt starkare dos för var dag som går. Eller är det snarare mitt psyke som skriker?!

Efter någon minut när allt är svalt faller jag omkull och får hemska smärtor ock kramper i magen. Gåtandes och skakandes kommer jag på att mina föräldrar kan vara hemma vilken sekund som helst. Snabbt diskar jag och gör allt skinande rent för att inte lämna ett endaste spår av mitt missbruk.

Jag tror jag ville ta mitt liv-med maten ikväll. Jag ville sluta andas när jag låg där på golvet. Min mage sprängs, och mitt hjärta blöder.

Nu gråter jag, gråter, gråter, gråter-hur ska det här sluta egentligen? Vilka dagar..jag kan inte minnas att det varit såhär hemskt innan..

Jag vet inte om jag vill längre. Jag överväger att ge upp. Snälla sluta plåga mig. Jag vill sparka sönder bulimin. Det känns som att jag är fylld av tusen hemska krafter inom mig. Jag känner mig smutsig. Det gör ont.

Jag är rädd. Så rädd. Livrädd.

Vad fan händer?

-1/5 paket glass
-2 satser chokladboll smet
-3 st mackor med massa smör och ost
-3 st glas mjölk
-en kladdkaka (slängde ihop en egen)
-ca 18 st risen choklad kolor
-annat lösgodis
-1st knäckebröd med massa smör och ost
-1 st skorpa med massa smör och sylt

Kl är nu 20.00 och jag är inne på min 7: e hetsätningsdag-hur ska jag orka fortsätta efter det här?

Jag är så ledsen, jag trodde verkligen att jag skulle klara denna dag, det kändes verkligen så förut. Jag har inga ord kvar. Jag orkar inte med det här livet längre-jag vill härifrån.

Mamma och pappa fatta att eran Sara håller på att försvinna. Varför ser ingen hur dåligt jag mår. Jag har kämpat så länge att jag snart inte har några krafter kvar. Jag vill somna nu.


OBS OBS OSB!!

Tack vare er, "Sandra" i detta fall-så blir det INGEN svält dag idag. Hur kattsingen gick det där till? Jag bara tänkte om, och avslutar härmed min svält-NU. Har varit utan mat i exakt 25,5 h, men ska bums gå å laga mat härnäst.

Jag ger ljud från mig lite senare, men jag var bara tvungen att skriva att jag tänkt om och inte tänker införa några "svält" dagar.

Ni är till den största hjälp, inte ens min kontaktperson skulle få mig att tänka om när jag väl har bestämt mig. Men ni vet vad ni talar om. Jag tror och tar sannerligen åt mig av era ord.

Dock börjara jag väldigt försiktigt, broccoli och minikeso ska jag fixa till nu. Men det är iaf ngt. Jag måste sluta tänka på det som varit, jag måste rikta blicken frammåt. Kom igen Sara!

Malin: trevlig läsning säger jag, men ignorera vissa inlägg:)



Tragiskt.

Jag blir givetvis "glad" att så många går in här och läser min blogg, samtidigt som jag vet att hälften av er lider av anorexi/bulimi. Det gör mig så ledsen. Saken är att jag har mer läsare här än på min vanliga blogg.

Förstår ni vilken makt media/samhället har över oss? Förstår ni egentligen..nä jag tror inte det. Hur i helvete kunde det få gå så här långt, varför sa ingen av oss STOPP?

Här sitter jag med kurrande mage-och kämpar emot att stoppa något i truten-allt för att "passa in".

Jag är så medveten om ALLT, ändå är jag oförmögen att "bojkotta" denna sjuka sjukdom.

Jag gör en enklel ekvation i mitt huvud, jag har varit olycklig och tjock i typ ett år, därför ska jag prova att vara mager och se vad som händer. Vad har jag att förlora, när jag redan har förlorat allt? Förstår ni hur jag tänker?

Jag ska bli smal, och jag ska kunna bära vilka kläder jag vill. Hur ytlig får man lov att bli?! Men när jag tänker en gång till så inser jag att det ligger andra faktorer bakom..

SVÄLT-DU ÄR MIN ENDA VÄN.

Självkänslan..

Jag kan lova er att det tar på ens självkänsla att misslyckas, misslyckas och åter misslyckas. Jag som började att få bukt på den.

Jag misslyckades idag, Mr X var starkare och vann förmiddagens kamp. Det blev en hetsätning vid 14.00 tiden idag.

-1/5 paket glass
-1 st pannkaka
-2 st satser chokladboll smet (?)

No spya på det.

Om jag lägger mig ner, ger upp och vill dö för det?????? I HELVETE HELLER. Jag kämpar vidare, om jag så håller på tills jag går mina sista steg på denna jord.

Jag ska övervinna Mr X-jag ska övervinna min ätstörning.

Jag känner mig som en pappegojja nu, men jag fortsätter där jag var igår, there is no other option. Starving next. I am sorry. Hallå eller, jag är ätstörd, jo tack jag vet det. Efter 6 dagar med hetsätning finns det inget annat alternativ.

Nu vill jag bli ren, tom och smal. Jag längtar..

Sara♥

Profilbild.

Det var så oskyldigt och okomplicerat att äta en donuts som barn. Inte helvete visste jag då att jag skulle komma att missbruka något så oskyldigt i framtiden.

Vem har jag blivit egentligen? Bulimin har gjort mig till en opålitlig person. Men för att jag ska orka kämpa vidare så måste jag leva med min filosofi att "bulimin drabbade mig av en god orsak". Jag antar att det är just orsaken med mig som person, på denna jord jag febrilt söker.

För tillfället har jag inget hetsätnings sug, jag fokuserar på att klara den kommande svälten. Jag är rädd.

Vet ni vad det värsta är? Att inte kunna ta emot kramar och kärlek från den jag älskar allra mest, min pojk-jag vill inte att han ska känna fettet.

Vi ses imorn va?!

Kram från en svag Sara.





Tänk att det finns..

människor som verkligen bryr sig om det jag skriver. Tack, av hela mitt hjärta för era ord och mail.

Ok, jag har sansat mig lite sedan senaste inlägget, druckit vatten och tagit några djupa andetag. Jag måste börja om,  på ruta ett IGEN, men jag har inget annt alternativ. Jag får helt enkelt gilla läget nu. Självömkan good by. Jag får skrika, gråta och skada mig själv om det så må hjälpa.

Jag tänker börja om, precis på den vägen då jag började att blogga (ni minns ni som följde mig redan då) här för några månader sedan. Jag har fallit och ligger söndrig på backen igen..med en och en annan matrest kvar i håret. Att inte tala om det nedsölade kläderna. Som ni förstår håller jag inte tillbaka på denna blogg, jag väjer inte för att berätta sanningen. Vilket jag undviker, till en viss del, på min vanliga "glada" Sara blogg.

Nåväl..hur göra nu?? Det är tungt, fem dagar hetsätning som sagt, men jag har vänt det förrut. Så var det ja. Jag kommer vidare skriva av mig betydligt oftare igen, varje dag till att börja med.

Inlägget innan om min rädsla, var strakare än vanligt idag..jag sprang hysteriskt runt i mitt hus och grät. Det var svårt att andas. Well, det är ett avslutat kapitel och jag tänker nu börja på ett nytt. Ironisk nog, har jag hållit på i 6 år och det är inte första gången jag avslutar ett hemsk tagiskt kapitel, om jag säger så.

Jag avrundar här, men återkommer. Får jag skriva vad jag tänker och vill just nu??? Jo, men det klart jag måste få, det är ju min blogg. Blunda, för det är som vanligt idioti på hög nivå.

-Inte äta fören på söndag kl 19.00 (slutatde alltså att hetsäta precis 19.00 idag) Svälter jag fyra dygn
så tror jag att jag kan vara på plus minus noll efter dessa dagar. Alltså på söndag då.

Jag kommer att dricka massvis med vatten, kaffe och isolera mig. Tack för att jag har min katt och mina studier säger jag. 

Tror ni att jag klarar det? Det låter som jag gräver min egen grav några centimeter djupare med denna tanke..men lyssna nu:

På måndag, v.27 då ska jag börja att äta tre mål om dagen. Innan dess måste min bulimi få utlopp och göra sitt.

Som ni inser, märker och förstår, alla bulimiker uttrycker sin bulimi på en rad olika sätt. Det här är mitt.

Idag har jag spytt en gång, vilket är ett undantag och ingen regel i min bulimi.

Vill ni hjälp mig att bli frisk-får jag hjälpa er? Ska vi fixa detta tillsammans?

FÖRST OCH FRÄMST, juli och augusti kommer att  vara mina månader, min tid för att komma Igång med mitt liv igen.

Jag kommer med detta att behöva undvika vissa saker en tid i mitt liv, så som; alkohol, godis, tillställningar och visats i större sammanhang. Varför?! Alkohol/godis triggar igång hetsätning-tillställningar och fester (eftersom jag är sjuk klarar jag inte dessa bitar, då jag är alldeles för osäker och otrygg i mig själv) leder nästan alltid till hetsätning som följd.

WOW, det var det! Nu kör vi igång då. Again and again!

Tack för att ni finns, en vacker dag ska jag ordna ett stort läger för bulimiker, där vi alla ska mötas!

Vi hörs sedan. Behöver jag nämna att jag fick en "gnista" hopp under detta inlägg:)

KÄRLEK♥

Rädd.

rädd rädd rädd rädd rädd. Jag gråter, jag hetsäter, jag slår mitt huvud mot väggen. Ångesten torterar mig.

Jag vill försvinna ur detta jävla missbruk. Snälla hjälp mig.

Mamma stekte, i all väl mening pannkakor til mig??????????????????? fattar hon inte att jag vräker i mig dem, med femhundra lager smör, sylt och socker på när hon åkt???? borde inte ens mamma förstå.

Jag kan knappt skriva, jag ser inget för alla tårar. Vad blir det av mig egentligen?

Jag vill BORT. Jag är DÖD.

NU FÅR DET VARA NOG SARA, NU HAR DU HETSÄTIT I 5 HELA DAGAR. Du har klarat resa dig upp förut. Någonstans tror jag på dig. Du har en styrka inom dig. Det vet jag.

Förlåt.

Eran Sara

Gör jag inga framsteg alls?

Tydligen INTE. Jag hetsäter-jag svälter osv..

Nu då? Nu säger demonen åt mig att jag ska svälta fram tills på fredag kl 21.00. Jaha ok säger jag utan protest. De senaste 4 dagarna har X härjat fritt och jag har hetsätit konstant dessa dagar. Jag tippar på att jag ökat 5 kg i vikt och fort som attans måste dessa kilon bort, såklart, och därmed var den eviga karusellen igång. Jag mår verkligen illa, precis som när jag åkt en och samma karusell alldeles för många gånger på Liseberg.

Nu ska jag "kämpa" och klara ons, tors och fredag utan någon mat, enbart vatten och kaffe. Jag ber er vänligen att blunda för den idioti "jag" skriver, men för mig den enda sanningen och min enda vän för tillfället. Svälten alltså.

Jag blir riktigt ledsen och besviken över mig själv, att jag ens kan författa ett sådant här inlägg, men jag inser att det är den sjuka Sara som bestämmer över orden, medans den friska Sara är slav över tagenterna. Så måste det vara, jag måste bestå av två personer. Läskigt.

Hur mår ni därute?

Kramar,
Sara♥

Älskade vänner.

Ni är helt otroliga, tack för erat stöd och ihärdighet att klicka er in på min blogg, trots usel uppdate.

Jag har massa att berätta, dåligt som bra. Just nu mår jag skit så jag orkar inte för tillfället.

Men imorn blir det nya tag, så då vi hörs vi igen.

TA HAND OM VARANDRA.

Sara♥

Beklagar.

Men det är inte bättre, jag gör något framsteg in emellanåt, som nyligen då jag nästan hade två hetsätnings fria veckor. Sedan satte helvetet igång i lörd, efter en utgång, och jag överdriver inte när jag säger säger att jag sedan dess, mer eller mindre, hetsätit fram tills idag. Jag sover, äter osv..blir en helt annan människa, den glada, söta partypinglan som dominerade förra veckan är som bortblåst.

Jag inser hur sjuk jag är nu, att jag bara "skiftar" mellan olika tillsånd i min bulimi. Kanske lyckas jag med en dag, en dag att äta normalt och då menar jag runt ca 1200 kcal..eller kanske mindre. Vilket egentligen inte är ett normalt dagsintag.

Jag har alltså hetsätit i exakt 4 dagar nu, skulle tippa på att varje episod får ett kaloriintag på ca 3000 kcal och detta gånger tre..jahapp, sisådär 9000 kcal per dag..Jag dör.

Förstår ni hur långt nere jag fort. är i min bulimi, nu ser jag BARA svält framför mig. Ska jag äta något blir det endast kalorisnåla soppor eller shakers. Max 450 kcal per dag. 500 är ok efter mina svältdagar. Förlåt, jag inser hur jävla sjukt det låter, men jag måste skriva hur jag tänker. För att överhuvudtaget kunna tänka om.

JÄVLA FUCKING SJUKDOM. Plus att jag vet att jag gått upp ca 4 kilo på dessa dagar.

Jag beklagar mitt omogna resonemang för stunden, men nu jävlar ska jag bli smaaaaaaaal. Jag ska ner til 50. Jag vill försvinna.

Fan också, hur hamna jag i detta tankemönster igen???!!

Sorry om ni mina läsare blev besvikna nu, jag vet att många av er blev det. Kankse tänker jag om, kanske inte.

Men bara så ni vet, så önskar jag att erat tillfrisknande går åt rätt håll...kanske kan ni pigga upp mig lite.

Det värsta är att jag, hatar att säga det, men nu jävlar ska jag svälta mig själv. Hur sjuk är inte den tanken? Men inte konstigt efter dessa dagar.

Min sista hetsätningtugga intogs kl 12.30 sedan dess har jag inte stoppat en matbit i munnen, enbart kaffe och looka. Min äcklig kropp kan glömma att få ngn energi de närmaste dagarna. Den ska straffas.

Jag inser vad jag gör mot mig själv, ändå kan jag inte sluta.

Eran Sara

Gnistan är borta.

Jag är så trött. Så in i helvete. Jag är nere och deppig idag..var det igår med..hetsätit dessa två dagar. Jag är bara så tom och meningslös idag. Hur ska jag någonsin orka? Jag vet inte ingenting längre.

Huvudvärk, magont och vita lögner består dagen av.

Nu?: ska äta ännu mer.

Jävla helvetes liv.


RSS 2.0